E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 339.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe TCR Touringcar
 • 3x Overnachting in Dorint Seehotel & Resort Bitburg**** in gedeelde tweepersoonskamers
 • Halfpension (ontbijt en diner in het hotel)
 • Stadswandeling Aken o.l.v. een gids
 • Bezoek Trier incl. rondrit per Römer Express
 • Bezoek Kasteel Vianden incl. rondleiding
 • Rondleiding Circuit Francorchamps
 • Entree en rondleiding MuZIEum
 • Afscheidsdiner bij Kriebelz in Terwolde
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek de Eifel in 4 dagen per bus

De Eifel is één van de meest fascinerende vakantiegebieden gelegen op slechts een paar uur reizen vanuit Nederland. Stap in onze bus er ontdek deze prachtige regio met jouw groep!

Landschappelijk gezien kent het veel natuurschoon en is bijzonder gevarieerd. De Eifel verbergt veel historische stadjes die een bezoek meer dan waard zijn. Zowel natuurlief- hebbers als cultuurliefhebbers kunnen in de Eifel hun hart ophalen.

Het hieronder beschreven programma hebben wij voor een gezellige groep senioren naar volle tevredenheid uitgevoerd. De deelnemers hebben het programma ervaren als afwisselend, leuk, en relaxed. Het hotel was voortreffelijk, mooie ligging aan een meer, goed eten en zelfs nog enkele avonden met live muziek.

Interesse? Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Iedere reis passen wij in zijn geheel aan a.d.h.v. jouw wensen en budget.Een dag korter of langer? Liever een luxer hotel? Vertel ons jouw wensen en wij komen met een passend voorstel bij je terug.

Programma

Dag 1: Heenreis via Aken

Voor de middag maken wij een stop in het centrum van de Duitse stad Aken. Hier staan 2 gidsen klaar staan om jou alle bezienswaardigheden te tonen. Het historische centrum met haar prachtige Dom mogen hierbij zeker niet ontbreken. Aansluitend heb je tijd om te lunchen en de stad zelf verder te bekijken. Eind van de middag rijden wij verder naar ons hotel nabij Bitburg.

Dag 2: Trier & Vianden

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we in de loop van de ochtend naar de historische stad Trier. Hier stap je in een toeristentreintje genaamd de Römer Express, die langs alle hoogtepunten van de stad rijdt. Aansluitend heb je nog even de tijd om rond te slenteren in de stad.

In de loop van de middag rijden we via een prachtige route naar Vianden. Hier breng je onder leiding van een gids een bezoek aan het beroemde kasteel ter plaatse.

Ook in Vianden geven wij je graag nog even de tijd om het pittoreske centrum zelf te bewonderen.

Dag 3: Circuit van Francorchamps

Vandaag breng je een bezoek aan het circuit van Francorchamps. Tijdens deze 5 kwartier durende rondleiding, begeleidt de gids je langs de belangrijkste plekken van het circuit; de 24 uur-paddocks en de Formule 1-paddocks, de persruimte, de commentator cabines, het mythische podium waarop de grootste racepiloten al hebben gestaan. We komen zelfs langs een ruimte die normaal gezien niet toegankelijk is, namelijk de racecontrole, het echte zenuwcentrum van het Circuit. De evolutie van het Circuit, het legendarische tracé en zijn bewogen geschiedenis zullen geen geheimen meer voor jou hebben na dit bezoek.

Dag 4: MuZIEum & Kriebelz

Vandaag is het alweer de laatste dag! Maar niet getreurd, ook vandaag hebben wij weer een leuk programma in petto.

Na het ontbijt checken wij uit en plaatsten wij de bagage in de touringcar.

Op de terugweg maken wij een stop in Nijmegen, bij het bijzondere MuZIEum. Hoe is het om Blind of Slechtziend te zijn? In MuZIEum ervaar je het zelf. Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent. Een unieke ervaring!

Zoals gewend, sluiten wij de reis af bij een gezellig restaurant met een goede maaltijd. Dit keer bij restaurant Kriebelz in Terwolde.

Foto: Kasteel Vianden - Copyright: Jengel Klasen

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer