E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 259.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 2x Overnachtingen
 • 2x Ontbijtbuffet
 • Welkomstdrankje
 • 2x 4-Gangendiner
 • Wijnproeverij
 • Schnappsproeverij
 • Stadstour Trier
 • Dagtocht Luxemburg Stad, Echternach en Eiffel
 • Boottocht over de Moezel
 • Afscheidsdiner
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Driedaagse bus tour met wijn- en schnapps proeverij

Een zeer diverse busreis, waarbij cultuur, natuur en uw smaakpupillen veelvuldig worden geprikkeld!

Hoeveel kun je zien in drie dagen tijd? Heel veel! Wij nemen u mee naar de prachtige Duitse Eiffel. Hier maakt u o.a. kennis met de oude Romeinse stad Trier, maakt u een prachtige boottocht over de Moezel langs de wijnflanken en maakt u kennis met het heerlijke eten en drinken van deze streek. Een unieke reis, voor ieder wat wils!

Programma

Dag 1

In de vroege ochtend vertrekt u naar de oudste stad van Duitsland, Trier. Een comfortabele busreis van ca. 6 uur waarbij wij onderweg een stop maken waar u een lunch kunt genieten. Een georganiseerde lunch of lunchpakket behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

In Trier maakt u een stadstour per TCR bus, een Nederlandssprekende gids komt bij u in de bus en vertelt u alle ins&outs van deze stad. De van oorsprong Romeinse stad is gebouwd in opdracht van keizer Augustus. Natuurlijk mag de Porta Nigra hierbij niet ontbreken. De 'Zwarte Poort' staat bekend als het meest bekende monument in Trier overgebleven uit de Romeinse tijd.

Na afloop van de stadstour heeft u nog even de tijd om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. Om 17.00 uur rijden wij naar het hotel in Irrel. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstcocktail. Na het inchecken, geniet u van een 4-gangen keuzemenu. Ook staat er een wijnproeverij op het avondprogramma, zo maakt u gelijk goed kennis met deze wijnomgeving. 

Dag 2

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt, gaan we ons via een mooie route naar Luxemburg Stad, de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg. Onderweg wordt er een korte stop gemaakt in het prachtige Müllertal.
In Luxemburg Stad maakt u een rondrit per TCR Bus waarbij u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het paleis van de Groothertog, de kathedraal en de vismarkt ziet. Lunch op eigen gelegenheid. 

In de middag bezoeken wij het zeer oude stadje Echternach. De oude patriciershuizen, de nauwe straatjes en de stadswallen hebben de stad haar Middeleeuwse karakter doen behouden. Om 17.00 uur bent u weer terug in het hotel. Na u te hebben opgefrist, staat er 's avonds een uitgebreid diner voor u klaar in het hotel. Aansluitend wordt er voor de liefhebbers een Schnapps & likeur proeverij gehouden in de naastgelegen branderij Wagner.

Dag 3

Na het ontbijt is he tijd om uit te checken. 
Op deze laatste dag brengen wij een bezoek aan het romantische stadje Bernkastel-Kues, gelegen aan de Moezel.
U bent hier in de gelegenheid om zelf een stasdswandeling te maken.
Rond het middaguur maakt u een prachtige boottocht over de Moezel, waarbij indrukwekkende wijngebieden en idyllische dorpjes aan u voorbij trekken. Aan boord wordt een lunch geserveerd. Eindpunt van deze boottocht is Traben-Trabach, vanwaar u per touringcar naar Nederland rijdt.

Om deze reis om een leuke manier af te sluiten, geniet u samen van een afscheidsdiner onderweg. Aansluitend rijden we verder naar uw opstappunt, waar we omstreeks 21.00 uur zullen aankomen.

Interesse in een uitje naar Irrel en haar prachtige omgeving? Neem dan contact op met TCR Tours. Aan de hand van uw wensen en met respect voor uw budget, stellen wij graag een op-maat-gemaakte offerte voor uw uitje samen!

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep