E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 251.50

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 2x Overnachtingen
 • 2x Ontbijtbuffet
 • Welkomstdrankje
 • 2x Uitgebreid 4-gangendiner
 • Wijnproeverij
 • Schnappsproeverij
 • Stadstour Trier
 • Dagtocht Luxemburg Stad, Echternach en Eiffel
 • Boottocht over de Moezel
 • Afscheidsdiner
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Driedaagse bus tour met wijn- en schnapps proeverij

De bus van TCR Tours rijdt langs de oude Romeinse stad Trier en Echternach. U ziet mooie vakwerkhuizen in Bernkastel en we rijden door het glooiende Moezel gebied. We gaan Moezelwijn proeven en een rondvaart maken langs alle idyllische plaatsjes langs deze rivier.

Hoeveel kun je zien in drie dagen tijd? Heel veel! Wij nemen u mee naar de prachtige Duitse Eiffel. Hier maakt u o.a. kennis met de oude Romeinse stad Trier, maakt u een prachtige boottocht over de Moezel langs de wijnflanken en maakt u kennis met het heerlijke eten en drinken van deze streek. Een unieke reis, voor ieder wat wils!

Programma

Voorbeeldprogramma:

Dag 1

In de vroege ochtend vertrekt u naar de oudste stad van Duitsland, Trier. Een reis van ca. 6 uur, onderweg maken wij vanzelfsprekend een stop, waarbij u op eigen gelegenheid een lunch kunt genieten. Een georganiseerde lunch of lunchpakket behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

In Trier aangekomen, maakt u een stadstour per touringcar van ca. 2 uur o.l.v. een Nederlandssprekende gids. De van oorsprong Romeinse stad is gebouwd in opdracht van keizer Augustus. Natuurlijk mag de Porta Nigra hierbij niet ontbreken. De ‘Zwarte Poort' staat bekend als het meest bekende monument overgebleven uit de Romeinse tijd in Trier.

Na afloop heeft u nog even de tijd om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. Om 17.00 uur rijden wij naar het hotel in Irrel. Hier wordt u hartelijk ontvangen met een welkomstcocktail. Na het inchecken, geniet u van een 4-gangen keuzemenu. Om kennis te maken met de wijnomgeving, woont u vanavond een wijnproeverij bij.

Dag 2

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt, begeven we ons via een mooie route naar Luxemburg Stad, de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg. Onderweg wordt er een korte stop gemaakt in het prachtige Müllertal.
In Luxemburg Stad maakt u een rondrit , zodat u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het paleis van de Groothertog, de kathedraal en de vismarkt met eigen ogen heeft kunnen zien. Lunch op eigen gelegenheid.
In de middag bezoeken wij het zeer oude stadje Echternach.
De oude patriciershuizen, de nauwe straatjes en de stadswallen hebben de stad haar Middeleeuwse karakter doen behouden. Om 17.00 uur bent u weer terug in het hotel. Na u te hebben opgefrist, staat er ‘s avonds een uitgebreid diner voor u klaar in het hotel. Aansluitend wordt er voor de liefhebbers een ‘Schnapps & likeur proeverij' gehouden in het naastgelegen branderij Wagner.

Dag 3

Na het ontbijt, checkt u uit.
Op deze laatste dag brengen wij een bezoek aan het romantische stadje Bernkastel-ues, gelegen aan de Moezel.
U bent hier in de gelegenheid om zelf een wandeling te maken.
Rond het middaguur maakt u een prachtige boottocht over de Moezel, waarbij indrukwekkende wijngebieden en idyllische dorpjes aan u voorbij trekken. Tevens geniet u van een lunch aan boord. Eindpunt van deze boottocht is Traben-Trabach, vanwaar u per touringcar huiswaarts keert.

Om deze reis om een leuke manier af te sluiten, geniet u samen van een afscheidsdiner onderweg. Aansluitend rijden we verder naar uw opstappunt, waar we omstreeks 21.00 uur zullen aankomen.

Interesse in een uitje naar Irrel en haar prachtige omgeving? Neem dan contact op met TCR Tours. Aan de hand van uw wensen en met respect voor uw budget, stellen wij graag een op-maat-gemaakte offerte voor uw uitje samen!

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer