E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 40-44 personen€ 57.50
  • 45-49 personen€ 55.50
  • 50-54 personen€ 52.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree tot Efteling (laagseizoen)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een dag vol verwondering voor iedereen!

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is er voor iedereen wat te vinden.

Uw informele evenement, een blijvende herinnering van iedereen
Een jubileum, personeelsfeest, zakelijke familiedag of Reuzenfeest: welk evenement u ook organiseert, het zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering bij uw personeel. Wat te denken van een bedrijfsfeest dat wordt afgesloten met de Aquanura-Tiësto show, Europa's grootste watershow? Of een familiedag waarop u grote én kleine mensen blij maakt? Of een feest waar tot de late uurtjes gedanst wordt? Het kan in de Efteling, Wereld vol Wonderen.

Een avond om nooit te vergeten..
Stelt u zich eens voor: Het Efteling-park sluit haar deuren. Maar uw gasten komen net aan. Via een speciale entree krijgen zij exclusief toegang tot het park waar ze ontvangen worden door diverse Efteling-bewoners. Na een welkomstdrankje een spectaculaire avondrit in Baron 1898, gevolgd door een heerlijk diner vergezeld met entertainment. De avond wordt afgesloten met de Aquanura-Tiësto show en een onvergetelijke feestavond. Of het nu uw bedrijfsjubileum is, zakelijke familiedag, teamuitje of een gezellige personeelsfeest, TCR Tours helpt u graag bij de organisatie hiervan. Wij maken met veel plezier een passende offerte voor uw event bij de Efteling!

Programma

08.00 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats
10.00 uur Aankomst bij attractiepark de Efteling
17.00 uur Aanvang terugreis
19.00 uur Aankomst bij uw opstapplaats

Tijden zijn bij benadering en afhankelijk van uw opstapplaats.
Prijs gebaseerd op een minimale bezetting van 40 personen en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep