E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 50.00
  • 50-54 personen€ 49.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree tot Movie Park Germany
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Beleef avonturen boordevol actie

Beleef samen met collega's en familie de 40 attracties en shows die compleet in het teken van de film staan! Laat je in de nieuwe Star Trek achtbaan met warpsnelheid naar andere sferen lanceren.Ontmoet de tv-figuren Chase & Marshall van de Paw Paatrol, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Maak loopings in de MPExpress, zonder vaste grond onder je voeten. Hoera, ik ben in de film!

Het leukste pretpark waar u zich waant in de film! Spectaculaire stuntshows worden afgewisseld met meer dan 40 super leuke attracties voor jong en oud. De kinderen zullen helemaal in de wolken zijn als ze Dora, the Turtles of Spongebob in Movie Park Germany mogen ontmoeten. Vergeet vooral uw fototoestel niet!

Movie Park in Duitsland ligt net over de grens in de buurt van Oberhausen. Het is dus geen lange zit, u bent zo in dit leuke pretpark. Movie Park is goed berust op (grote) groepen. Het zal u dan ook aan niets ontbreken. In de restaurants is bijvoorbeeld plek genoeg om met z’n allen te kunnen eten. Bovendien kunnen we ook de all inclusive formule voor u regelen. Met Movie Park all inclusive hoeft u niet na te denken over het menu, maar kan iedereen gewoon onbeperkt van de buffetten nuttigen. Heel praktisch als u met uw collega's en familie naar Movie Park gaat.

Of het nu uw bedrijfsjubileum is, zakelijke familiedag, teamuitje of een gezellige personeelsfeest, TCR Tours helpt u hier graag bij. Wij maken graag een passend offerte op maat voor u.

Programma

Programma:
Tijdsbestek: 10.30 - 16.00 in het park

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer