E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 50.00
  • 50-54 personen€ 49.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Movie Park Germany
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Beleef avonturen boordevol actie

Beleef samen met collega's en familie de 40 attracties en shows die compleet in het teken van de film staan! Laat je in de nieuwe Star Trek achtbaan met warpsnelheid naar andere sferen lanceren.Ontmoet de tv-figuren Chase & Marshall van de Paw Paatrol, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Maak loopings in de MPExpress, zonder vaste grond onder je voeten. Hoera, ik ben in de film!

Het leukste pretpark waar u zich waant in de film! Spectaculaire stuntshows worden afgewisseld met meer dan 40 super leuke attracties voor jong en oud. De kinderen zullen helemaal in de wolken zijn als ze Dora, the Turtles of Spongebob in Movie Park Germany mogen ontmoeten. Vergeet vooral uw fototoestel niet!

Movie Park in Duitsland ligt net over de grens in de buurt van Oberhausen. Het is dus geen lange zit, u bent zo in dit leuke pretpark. Movie Park is goed berust op (grote) groepen. Het zal u dan ook aan niets ontbreken. In de restaurants is bijvoorbeeld plek genoeg om met z’n allen te kunnen eten. Bovendien kunnen we ook de all inclusive formule voor u regelen. Met Movie Park all inclusive hoeft u niet na te denken over het menu, maar kan iedereen gewoon onbeperkt van de buffetten nuttigen. Heel praktisch als u met uw collega's en familie naar Movie Park gaat.

Of het nu uw bedrijfsjubileum is, zakelijke familiedag, teamuitje of een gezellige personeelsfeest, TCR Tours helpt u hier graag bij. Wij maken graag een passend offerte op maat voor u.

Programma

Programma:
Tijdsbestek: 10.30 - 16.00 in het park

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer