E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 50.00
  • 50-54 personen€ 49.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Movie Park Germany
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Movie Park Germany voor jong en oud!

Beleef samen met collega's en familie de 40 attracties en shows van Movie Park Germany die compleet in het teken van de film staan!

Het leukste pretpark waar je je in een film waant! Spectaculaire stuntshows worden afgewisseld met meer dan 40 super leuke attracties voor jong en oud. Laat je in de nieuwe Star Trek achtbaan met warpsnelheid naar andere sferen lanceren. Jonge kinderen zullen helemaal in de wolken zijn als ze Chase & Marshall van Paw Patrol, Dora, the Turtles of Spongebob in Movie Park Germany ontmoeten. Vergeet vooral je fototoestel niet!

Movie Park in Duitsland ligt net over de grens in de buurt van Oberhausen, je bent dus zo in dit leuke pretpark. Movie Park heeft veel ervaring met het ontvangen van (grote) groepen. In de restaurants is bijvoorbeeld plek genoeg om met z’n allen te kunnen eten. Met Movie Park all inclusive formule hoef je niet na te denken over het menu, maar kan iedereen onbeperkt van de buffetten nuttigen. Heel praktisch als je met je collega's en familie naar Movie Park gaat.

Of je nu een bedrijfsjubileum, familiedag, teamuitje of een gezellige personeelsfeest wilt organiseren, TCR Tours helpt je graag hierbij. Wij maken graag een passend offerte voor jouw gezelschap.

Programma

Tijdsbestek: 10.30 - 16.00 in het park

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep