E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 50.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Entree Orchideeën Hoeve en kaarsjesavond
 • 2x Koffie/thee met kerstgebak
 • Stamppot boerenkool met worst en Tiroler Gröstl
 • Kerstdessert: tiramisu met een bolletje ijs, slagroom en saus
 • Orchidee in cadeauverpakking

Rolstoelvriendelijk

Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Beleef de magische kerstsfeer!

Kaarsjesavonden bij de Orchideeën Hoeve zijn magisch. Op deze avonden branden duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns en worden fonteinen en watervallen sfeervol verlicht.

De magische sfeer in de tuinen van de Orchideeën Hoeve wilt u niet missen!

Een bezoek aan een kaarsjesavond bij de Orchideeën Hoeve is een hartverwarmende belevenis. De sfeer is dit jaar magischer dan ooit dankzij extra veel mystieke spots, romantische fonteinen en een gloednieuwe lichtshow. Zodra u het park binnenstapt, hoort u de livemuziek, voelt u de heerlijke warmte en wordt u betoverd door het verlichte avondleven in de tuinen.

Tijdens de kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden of strijk neer in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin om de optredens van swingende kerstkoren bij te wonen.

TCR Tours organiseert graag uw groepsuitje naar de Kaarsjesavond(en) bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. U wordt opgehaald bij uw eigen opstapplaats. Vervolgens zetten wij koers naar Luttelgeest, waar wij rond 15.00 uur arriveren. Hier wordt u warm ontvangen met koffie met kerstgebak.

Vervolgens brengt u op eigen gelegenheid een bezoek aan het park en kunt u eindeloos rondstruinen op de gezellige kerstmarkt en in de winkel. 

Om 17.30 uur geniet u van een lekkere stamppotmaaltijd met Tiroler Gröstl. Als dessert serveert men tiramisu.

Hierna is het tijd voor de kaarsjesavond. Bezoek de sfeervol met kaarsen verlichte tuinen van de Orchideeën Hoeve en geniet van de swingende kerstkoren. 

Voor vertrek krijgt iedereen nog een gratis orchidee mee naar huis. Om 21.00 uur begint de terugreis naar uw uitstappunt.

Data kaarsjesavonden 2020: data 10 t/m 13 en 16 t/m 23 december 2020.


Programma

15:00 uur            Ontvangst met 2x koffie/thee met kerstgebak

15:30 uur            Bezoek park en kerstmarkt op eigen gelegenheid

17:30 uur            Stamppot diner met Tiroler Gröstl en een dessert

19:00 uur            Bezoek kaarsjesavond

21.00 uur            Aanvang terugreis

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep