E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 50.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Entree park en kaarsjesavond
 • Twee kopjes koffie/thee met kerstgebak
 • Stamppot boerenkool met worst en Tiroler Gröstl
 • Kerstdessert: tiramisu met een bolletje ijs, slagroom en saus
 • Orchidee in cadeauverpakking

Rolstoelvriendelijk

Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Beleef de magische kerstsfeer!

De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve. Op deze avonden steken ze duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en worden fonteinen en watervallen sfeervol verlicht.

De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat is een droombeleving die je in aanloop naar kerst niet wilt missen!

Tijdens kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden en strijk neer in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin om de optredens van swingende kerstkoren bij te wonen.

Laat TCR Tours je groepsuitje regelen naar de Kaarsjesavond(en) bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Je wordt opgehaald bij je eigen opstapplaats. Vervolgens zetten wij koers naar Luttelgeest, waar wij rond 15.00 uur arriveren. Je wordt hier warm ontvangen met koffie met kerstgebak.

Vervolgens breng je op eigen gelegenheid een bezoek aan het park en kun je eindeloos rondstruinen op de gezellige kerstmarkt en in de winkel. 

Om 17.30 uur kun je gaan genieten van een lekkere stamppotmaaltijd met boerenkool en Tiroler Gröstl. Als dessert serveert men tiramisu.

Hierna is het tijd voor de kaarsjesavond. Bezoek de sfeervol met kaarsen verlichte tuinen van de Orchideeën Hoeve en geniet van de swingende kerstkoren. 

Voor vertrek krijgt iedereen nog een gratis orchidee mee naar huis. Om 21.00 uur begint de terugreis naar jullie uitstappunt.

Data kaarsjesavonden: 7, 8, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 23 december.

Reis je met een kleine groep of individueel? Kijk dan hier voor de dagtocht op 19 en 20 december.

Programma

15:00 uur            2x koffie/thee met kerstgebak

15:30 uur            Bezoek park en kerstmarkt

17:30 uur            Diner met stamppot en Tiroler Gröstl

19:00 uur            Bezoek kaarsjesavond

21.00 uur            Aanvang terugreis

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer