E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 549.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 1x Overnachting in Kolding
 • 2x Overnachtingen in Markaryd
 • 1x Overnachting in Lübeck
 • 4x Ontbijtbuffet
 • 1x Lunch
 • 4x Diner
 • Bezoek Meyer Werft - Fazination Tour
 • Afscheidsdiner in Nederland
 • Nederlandssprekende gids tijdens de reis
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Denemarken en Zweden inclusief bedrijfsbezoeken

Met een special interest groep op reis? TCR Tours regelt jouw busreis graag. Zie deze reis waarbij bedrijfsbezoeken worden combineert met toeristische bezienswaardigheden.

Wens van de klant: Het nuttige met het aangename combineren - en dat is gelukt! Voldoende bedrijfsbezoeken tijdens deze reis, welke perfect zijn afgewisseld met toeristische bezienswaardigheden.

Lees hieronder het programma van deze groep met agrarische achtergrond.

Interesse? Deze reis passen wij graag aan jouw reisgezelschap aan! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een agrarische groep. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
In de vroege ochtend vertrekken we vanaf je eigen opstaplocatie. Wij rijden via Bremen en Hamburg naar Ribe in Denemarken. Onderweg zullen de noodzakelijke stop(s) worden gemaakt.

Ribe
Struin door de straten van de oudste stad van Denemarken. In de stad vind je goed bewaard gebleven oude huizen, straten en kloosters uit de middeleeuwen en biedt een unieke sfeer voor haar bezoekers. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad en bezoek het interessante Vikingmuseum. Of geniet van het mooie uitzicht bovenop de top van de kathedraal.

In de loop van de middag volgt een bedrijfsbezoek om vervolgens naar Kolding te rijden waar we overnachten.

Dag 2
Ontbijt in het hotel. 08.15 uur Vertrek vanaf hotel.
Vanochtend staat er wederom een bedrijfsbezoek op het programma.
10:30 uur Einde programma en aanvang rit naar Kopenhagen.
Rit van Kolding naar Kopenhagen via de nieuwe Lillebæltsbro en de Storebæltsbro, ook wel de Kleine en de Grote Beltbrug genoemd. Een rit over deze bruggen is een ervaring op zich!

Aan het begin van de middag maken wij een uitgebreide stadsrondrit door Kopenhagen.

Kopenhagen
Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. Met ruim een half miljoen inwoners is het de grootste stad van het land. Kopenhagen is een moderne en welvarende stad waar oude gebouwen afgewisseld worden door moderne architectuur. Drink een drankje in een gezellig café in Nyhavn, ga shoppen in de lange winkelstraat Strøget of geniet van een gastronomisch diner bij Noma. De veelzijdige stad Kopenhagen biedt voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en leuke familie-attracties. Spring op de fiets of maak een heerlijke wandeling door de stad!

Transfer via de Öresundsbro, ofwel Sontbrug (beroemd vanwege de t.v.-serie 'The Bridge') naar Zweden.

Overnachting in een hotel in Markaryd.

Dag 3
Ontbijt in het hotel. Een interessante dag vandaag, want er staan een tweetal bedrijfsbezoeken gepland. Tussendoor genieten we van een heerlijke lokale lunch.

Overnachting in een hotel in Markaryd.

Dag 4
Ontbijt in het hotel. Check-uit. Vandaag keren wij via een avontuurlijke rit met diverse overtochten retour naar Duitsland. Hier brengen wij een bezoek aan de prachtige binnenstad van Hanzestad Lübeck.

Lübeck
Lübeck, de koningin van de Hanzesteden, werd gesticht in 1143 als 'eerste westerse stad aan de Oostzeekust'. De stad ademt nog altijd een middeleeuwse sfeer en het stadsbeeld wordt nog steeds bepaald door cultuurhistorische bezienswaardigheden zoals de Holstentor. Naast de vele bezienswaardigheden is het overdag ook heerlijk winkelen in de talloze unieke winkeltjes en galerietjes. 's Avonds komt de stad tot leven met chique restaurants, wijn- en bierkelders, jazz cafés en moderne discotheken.

Overnachting in Lübeck.

Dag 5
Na het ontbijt volgt de terugreis aan. Onderweg brengen wij nog een interessant bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg. Papenburg is de geboorteplaats van de cruiseschepen. Waar kun je nog van dichtbij meemaken hoe de moderne luxe liners van de wereld worden gebouwd. Tijdens de rondleiding met gids loop je zelf door Scheepsbouwhal en breng je een bezoek aan het Bezoekerscentrum. Reuze interessant.

Vervolgens keren wij weer huiswaarts. Echter niet voordat deze bijzondere reis wordt afgesloten met een gezellig afscheidsdiner.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep